Illustratieve glasbol
Volledig scherm
Illustratieve glasbol © Xavier Coppens

Glasbollen op parking Aard verhuizen tijdelijk voor kermis

AalterDe glasbollen die normaal op parking Aard staan in Aalter, zijn tijdelijk verhuisd. Je kan nu met je leeg glas terecht op de grindstrook in de Sint-Jozefstraat.

 1. Dit zijn de plannen in Eeklo: van parkeervrije Markt, over mooie middenberm, tot een fusie
  PREMIUM
  Eeklo

  Dit zijn de plannen in Eeklo: van parkeer­vrije Markt, over mooie middenberm, tot een fusie

  De nieuwe beleidsploeg van Eeklo laat voor het eerst in haar kaarten kijken, en lanceert een beleidsnota over wat ze de komende drie jaar wil doen. In een bundel van 23 pagina’s staan de projecten tot 2024: de verbouwing van Cultuurcentrum De Herbakker, renovatie van het voetbalstadion, tot het aanpakken van de leegstand. En dat zonder de belastingen te verhogen. Wij pikken er de opvallendste projecten uit.
 2. Sportvliegtuigje geraakt net niet aan vliegveld Ursel, en maakt noodlanding in maïsveld: “Piloot reageerde zeer rustig”
  PREMIUM
  Knesselare/Oedelem

  Sportvlieg­tuig­je geraakt net niet aan vliegveld Ursel, en maakt noodlan­ding in maïsveld: “Piloot reageerde zeer rustig”

  In een maïsveld op de grens van Knesselare (Aalter) met Oedelem heeft een sportvliegtuigje zaterdagmiddag een noodlanding moeten maken. De piloot was samen met een leerlinge vertrokken vanuit Oostende toen het toestel door een technisch defect niet meer vliegvaardig was. Ze probeerden nog tot aan het vliegveld van Ursel te geraken, maar dat lukte niet. Er vielen bij de noodlanding geen gewonden.