Het huis op de spie tussen de Lindestraat en de Brouwerijstraat verdwijnt. Ook het appartement dat je er achter ziet, zal verdwijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huis op de spie tussen de Lindestraat en de Brouwerijstraat verdwijnt. Ook het appartement dat je er achter ziet, zal verdwijnen. © Joeri Seymortier

Gemeente koopt en sloopt huis en appartement voor veiliger kruispunt, maar dat roept ook vragen op: “930.000 euro voor twee panden die we gaan afbreken, is veel geld”

AalterDe gemeente Aalter gaat het huis en het achterliggende appartement op de spie tussen de Brouwerijstraat en de Lindestraat kopen. Gewoon om af te breken, en het kruispunt daar een pak veiliger te kunnen maken. Kostprijs van de aankoop: 930.000 euro. En dat roept vragen op.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).