De markt in coronatijd.
Volledig scherm
De markt in coronatijd. © Photo News

Feestdag of niet: je kan ‘markten’ in Aalter op woensdag 21 juli

AalterWoensdag 21 juli vieren we de nationale feestdag, maar dan kan je in Aalter ook gewoon naar de wekelijkse markt.

 1. Jens Vandenbroecke blijft bescheiden in ambities van MVC Banden Nollet Aalter: “Behoud is het enige doel”
  MINIVOETBAL EERSTE NATIONALE

  Jens Vanden­broec­ke blijft bescheiden in ambities van MVC Banden Nollet Aalter: “Behoud is het enige doel”

  MVC Banden Nollet Aalter dofte zich vorig seizoen op voor het eerste seizoen in eerste nationale. De kalendermaker had voor de promovendus in het seizoenbegin vier wedstrijden op rij buitenshuis gepland. Het belette de ploeg niet om twee van die wedstrijden tot een goed einde te brengen. In Kortemark en in Nazareth pakte Aalter de drie punten. Het is dan ook wat verrassend dat speler en bestuurslid Jens Vandenbroecke gewoon hoopt dat zijn team het verblijf in de hoogste reeks hoopt te verlengen.
 2. Eerste Albert Heijn in Meetjesland opent woensdag: “Hollandse prijzen en een team van veertig lokale mensen, dat iedereen met de glimlach helpt”
  PREMIUM
  Maldegem

  Eerste Albert Heijn in Meetjes­land opent woensdag: “Hollandse prijzen en een team van veertig lokale mensen, dat iedereen met de glimlach helpt”

  Woensdag 15 september om 8 uur opent de eerste Albert Heijn in het Meetjesland. Vanaf dan kan je winkelen bij de populaire Nederlandse keten, in de nieuwe winkel in Adegem bij Maldegem, schuin over het Witte Huis. Veertig personeelsleden gaan er hun boterham verdienen. Wij gingen al eens kijken bij het vullen van de rekken.