De pieten duiken al op in Aalter.
Volledig scherm
De pieten duiken al op in Aalter. © De Intocht

Extra voorstelling voor Sinttheater

AalterAalter organiseert op zondag 4 december een Sinttheater. Er komt een extra voorstelling door het grote succes.

 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 1. Mysterie in Lievegem: tientallen bewoners ontvangen brief over dubbel moordcomplot. “Ze wilden mij executeren, maar nu is het hun beurt”
  PREMIUM
  Lievegem

  Mysterie in Lievegem: tientallen bewoners ontvangen brief over dubbel moordcom­plot. “Ze wilden mij executeren, maar nu is het hun beurt”

  “Ik ben tot tweemaal toe op miraculeuze wijze ontsnapt aan een laffe moordaanslag. Onze rechtstaat geeft hier geen gevolg aan, dus neem ik het heft in eigen handen.” In een brief van 10 pagina’s lang vertelt een bejaarde man hoe hij ontsnapte aan de dood én noemt hij lokale inspecteurs bij naam die mee in het complot zouden zitten. Die brief laat hij sinds enkele maanden achter bij verschillende Lievegemnaars. Wat bezielt die man?
 2. KFAC Waarschoot stoomt zich klaar voor wedstrijd na plots overlijden van trainer Koen (51): “Het wordt een emotioneel weekend”
  PREMIUM
  Waarschoot

  KFAC Waarschoot stoomt zich klaar voor wedstrijd na plots overlijden van trainer Koen (51): “Het wordt een emotioneel weekend”

  In derde provinciale A gaat komend weekend de 18e speeldag van de competitie door. Ook KFAC Waarschoot heeft zich de voorbije week proberen klaar te stomen. Hun geliefde trainer Koen Goethals (51) liet afgelopen week onverwachts het leven. En in de ploeg spelen zijn twee zonen en twee neven. “De wil om te winnen is er, maar of het er dit weekend zal uitkomen...” Terugblik op een bewogen week en vooruitblik op een emotioneel weekend.