De witte verf op de rijweg moet nu duidelijker maken dat je hier niet linksaf mag.
Volledig scherm
De witte verf op de rijweg moet nu duidelijker maken dat je hier niet linksaf mag. © Joeri Seymortier

Eén likje verf, en verkeersprobleem op Markt Aalter lijkt opgelost: “Wie nu toch nog afslaat, is echt van slechte wil”

AalterEén likje verf lijkt een aanhoudend verkeersprobleem op de Markt van Aalter op te lossen. Een volle witte lijn maakt nu duidelijk dat je van op de Markt niet in de Bellemstraat mag.

 1. Nog één maand voor start Kaaifeesten: “Hopen op versoepelingen, anders wordt het vedettenparade met Covid Safe Ticket”
  PREMIUM
  Eeklo

  Nog één maand voor start Kaaifees­ten: “Hopen op versoepe­lin­gen, anders wordt het vedettenpa­ra­de met Covid Safe Ticket”

  Nog een maand en dan viert Eeklo de Kaaifeesten. Het eerste weekend van oktober moeten duizenden mensen naar de rommelmarkt komen, en honderden mensen meezingen met Willy Sommers en co. Maar wat worden de regels? “Hopelijk komen er nog versoepelingen, want nu mogen er vanaf oktober nog maar maximum 500 mensen in onze tent. En dat gaat niet bij ons”, zegt Dirk Mussche.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.