De drone is volgens Pieter De Crem het vervoersmiddel van de toekomst. Aalter wil een pioniersrol spelen.
Volledig scherm
De drone is volgens Pieter De Crem het vervoersmiddel van de toekomst. Aalter wil een pioniersrol spelen. © Photo News

De tien grote projecten van De Crem: van drones voor orgaantransport tot supersnelle laadstations

Pieter De Crem (CD&V) wil een heli- en dronehaven in het Drongengoed in Ursel, bij Aalter. Dat is de opvallendste nieuwigheid in het meerjarenplan van de nieuwe fusiegemeente Aalter, dat woensdagavond bekend gemaakt werd. Er wordt de komende zes jaar maar liefst 25 miljoen euro geïnvesteerd, en de belastingen blijven al die tijd op het historisch lage 5,9 procent.

0 reacties

  1. Peter De Clercq zegt restaurant vaarwel en opent winkel in Lippenslaan in Knokke: “Tijd om kennis te delen, na dertig jaar in de horeca”
    PREMIUM
    Knokke/Maldegem

    Peter De Clercq zegt restaurant vaarwel en opent winkel in Lippen­slaan in Knokke: “Tijd om kennis te delen, na dertig jaar in de horeca”

    Barbecuekoning en tv-presentator Peter De Clercq (51) sluit het hoofdstuk van zijn restaurant Elckerlijc in Maldegem af en opent donderdag een winkel op de Lippenslaan in Knokke. Zijn restaurant komt in handen van zijn dochters en hun mama. “In mijn winkel trek ik mijn levensverhaal door en verkoop ik alles wat je nodig hebt om buiten te leven en te koken.” Wij gingen al eens langs.