Pieter De Crem, burgemeester Aalter
Volledig scherm
Pieter De Crem, burgemeester Aalter © Wannes Nimmegeers

De Crem trekt naar alle deelkernen: hele week ‘Ronde van Aalter’

AalterBurgemeester Pieter De Crem (CD&V) en zijn schepencollege trekken de komende week door alle deelkernen van Aalter, en gaan in gesprek met de burger.

 1. ‘De Nacht van de Meetjeslandse Horeca’ was groot succes, maar sector waarschuwt ook nieuwe uitdagingen: “We zijn onmisbaar in het lokaal sociaal weefsel”
  Zomergem

  ‘De Nacht van de Meetjes­land­se Horeca’ was groot succes, maar sector waarschuwt ook nieuwe uitdagin­gen: “We zijn onmisbaar in het lokaal sociaal weefsel”

  Ze hadden er lang op moeten wachten. Maar voor de eerste keer sinds 2018 mochten de Meetjeslandse horecazaken dinsdag nog eens samen feest vieren tijdens ‘De Nacht van de Meetjeslandse Horeca’. Hoewel de coronacrisis grotendeels achter de rug is, wees Horeca Meetjesland erop dat uitbaters en lokale besturen op hun hoede moeten blijven voor de uitdagingen van vandaag.
 2. Maria-Lichtmis in het Meetjesland en Deinze: in deze zeven zaken smul je van de lekkerste pannenkoeken
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Ma­ria-Licht­mis in het Meetjes­land en Deinze: in deze zeven zaken smul je van de lekkerste pannenkoe­ken

  Op twee februari vieren we Maria-Lichtmis, in oorsprong een Christelijk feest, maar tegenwoordig vooral bekend als hét pannenkoekenfestijn van het jaar. Weet jij al waar je gaat smullen? Van Hoeveterras De Vliethoeve in Assenede tot Jadeau in Lievegem: wij zochten voor jou zeven zaken uit in het Meetjesland en Deinze waar je terechtkan voor overheerlijke pannenkoeken.