Luc De Meyer (N-VA) en Pieter De Crem (CD&V) hadden liefst nog samen verder gewerkt. Helaas.
Volledig scherm
PREMIUM
Luc De Meyer (N-VA) en Pieter De Crem (CD&V) hadden liefst nog samen verder gewerkt. Helaas. © Joeri Seymortier

De Crem gaat in Aalter verder met schepen minder en wil geen nieuwe N-VA’er in college: “Ze hebben hun eigen graf gegraven”

AalterHet ontslag van Luc De Meyer (N-VA) uit het schepencollege van Aalter neemt een onverwachte wending. Pieter De Crem (CD&V) wil geen nieuwe N-VA’er in zijn schepencollege en gaat het gewoon met een schepen minder doen. “N-VA zegt door het gedwongen ontslag van collega De Meyer eenzijdig het kartel op”, meent De Crem. Zo liggen de kaarten.

 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.
 2. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.