Alain en Annick van Nikky's in Deinze serveren weer met een mondmasker op.
Volledig scherm
PREMIUM
Alain en Annick van Nikky's in Deinze serveren weer met een mondmasker op. © Joeri Seymortier

Daar zijn de mondmaskers in de horeca weer: “Veiligheid gaat voor de glimlach”

Deinze/Olsene/AalterVerschillende horecazaken kiezen er door de stijgende coronacijfers bewust voor om de bediening weer met mondmasker te laten gebeuren. Bij Nikky’s in Deinze en Bistro Marron in Olsene (Zulte) hebben uitbaters en bediening het masker weer op. Ook de ceremoniemeester in het gemeentehuis van Aalter zet het masker weer op. “De cijfers stijgen, dus we nemen zelf onze verantwoordelijkheid.”

  1. RESTOTIP. De Cluysenaer: “Een aangepaste whisky bij elk gerecht”
    PREMIUM
    Evergem

    RESTOTIP. De Cluysenaer: “Een aangepaste whisky bij elk gerecht”

    De geboren en getogen Kluizenaren Johan Van Hoecke en Christiaan Van Hijfte zijn de bedenkers van het bier Cluysenaer en brouwen dat nu reeds 20 jaar. Het biertje is een knipoog naar hun woonkern, maar ook naar restaurant De Cluysenaer dat sinds 2000 bestaat en het amberkleurige biertje graag aanbiedt op hun kaart. Wij gingen proeven en maakten van de gelegenheid gebruik om ook de andere delicatessen uit te proberen in het Evergemse whiskyrestaurant.