Een zicht vanuit de Hellestraat op de kerk van Knesselare. De Hellestraat krijgt trajectcontrole en De Plaats wordt parkeervrij.
Volledig scherm
PREMIUM
Een zicht vanuit de Hellestraat op de kerk van Knesselare. De Hellestraat krijgt trajectcontrole en De Plaats wordt parkeervrij. © BELGA

Circulatieplan Knesselare: parkeervrije Plaats, trajectcontrole en eenrichtingsverkeer

KnesselareAalter heeft na het circulatieplan voor het centrum, nu ook dat voor deelgemeente Knesselare voorgesteld. De Plaats rond de kerk wordt parkeervrij, maar er komt wel een centrumparking als alternatief. Ook opvallend: de Kerkstraat wordt eenrichtingsverkeer. In de Hellestraat komt er trajectcontrole. De nieuwigheden op een rijtje.

  1. Jens Vandenbroecke blijft bescheiden in ambities van MVC Banden Nollet Aalter: “Behoud is het enige doel”
    MINIVOETBAL EERSTE NATIONALE

    Jens Vanden­broec­ke blijft bescheiden in ambities van MVC Banden Nollet Aalter: “Behoud is het enige doel”

    MVC Banden Nollet Aalter dofte zich vorig seizoen op voor het eerste seizoen in eerste nationale. De kalendermaker had voor de promovendus in het seizoenbegin vier wedstrijden op rij buitenshuis gepland. Het belette de ploeg niet om twee van die wedstrijden tot een goed einde te brengen. In Kortemark en in Nazareth pakte Aalter de drie punten. Het is dan ook wat verrassend dat speler en bestuurslid Jens Vandenbroecke gewoon hoopt dat zijn team het verblijf in de hoogste reeks hoopt te verlengen.