De bib.
Volledig scherm
De bib. © Geert De Rycke

Bib verkoopt oude boeken: “Halve euro per werk”

AalterWie op zoek is naar wat leesvoer voor tijdens de vakantie, kan de hele zomer oude werken op de kop tikken in de bibliotheek van Aalter.

 1. Aanschuiven van Drongen tot Aalter op E40 richting kust
  aalter/drongen

  Aanschui­ven van Drongen tot Aalter op E40 richting kust

  Op de E40 naar de kust is het zaterdagvoormiddag aanschuiven van Drongen tot Aalter, of over een afstand van ruim 11 kilometer. Automobilisten verliezen er een goed uur. Het was al de hele zaterdagvoormiddag druk op de E40 naar de kust, en in de drukte kwam het nabij Aalter kort na elkaar tot twee verschillende ongevallen. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Omstreeks 11.15 uur was een van die twee ongevallen afgehandeld.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.