Illustratiebeeld: file.
Volledig scherm
Illustratiebeeld: file. © Thinkstock

Bellem en Lotenhulle kunnen sluipverkeer niet meer slikken door files aan werken E40: “Je staat er langer in de file dan op de snelweg”

AalterDe files door de werken aan de E40 in Aalter zorgen voor een ongezien sluipverkeer in de dorpen Bellem en Lotenhulle. Burgemeester De Crem grijpt in.

  1. Wedstrijd tussen V.K. Knesselare en FC Anatolia Gent vroegtijdig stopgezet wegens ‘bedreiging’ nadat scheidrechter drie rode kaarten uitdeelt aan uitploeg
    PREMIUM
    Gent/Aalter

    Wedstrijd tussen V.K. Knesselare en FC Anatolia Gent vroegtij­dig stopgezet wegens ‘bedreiging’ nadat scheidrech­ter drie rode kaarten uitdeelt aan uitploeg

    In vierde provinciale A is de wedstrijd tussen V.K. Knesselare en FC Anatolia Gent van afgelopen zondag in mineur geëindigd. Na een spannende wedstrijd trok de scheidsrechter een derde rode kaart voor de bezoekende ploeg. Die konden zich, net als enkele supporters, niet vinden in die beslissing. Ze maakten zich kwaad tegenover de scheidsrechter en stapten van het veld. De thuisploeg verwittigde hierop de politie van Aalter.