Samen is gezelliger dan alleen.
Volledig scherm
Samen is gezelliger dan alleen. © iStock

Alleenstaand of senior, en geen zin om alleen te eten? Elke woensdag weer lunch in Kerkem

AalterHet OCMW van Aalter organiseert opnieuw elke woensdagmiddag een lunch in ontmoetingscentrum Kerkem, voor alleenstaanden of senioren die liever niet alleen eten.

 1. Jens Vandenbroecke blijft bescheiden in ambities van MVC Banden Nollet Aalter: “Behoud is het enige doel”
  MINIVOETBAL EERSTE NATIONALE

  Jens Vanden­broec­ke blijft bescheiden in ambities van MVC Banden Nollet Aalter: “Behoud is het enige doel”

  MVC Banden Nollet Aalter dofte zich vorig seizoen op voor het eerste seizoen in eerste nationale. De kalendermaker had voor de promovendus in het seizoenbegin vier wedstrijden op rij buitenshuis gepland. Het belette de ploeg niet om twee van die wedstrijden tot een goed einde te brengen. In Kortemark en in Nazareth pakte Aalter de drie punten. Het is dan ook wat verrassend dat speler en bestuurslid Jens Vandenbroecke gewoon hoopt dat zijn team het verblijf in de hoogste reeks hoopt te verlengen.
 2. Aalter krijgt Medisch Centrum: “We brengen zorg uit het ziekenhuis dichter en sneller bij de mensen”
  PREMIUM
  Aalter

  Aalter krijgt Medisch Centrum: “We brengen zorg uit het ziekenhuis dichter en sneller bij de mensen”

  Wie nood heeft aan gespecialiseerde zorg kan vanaf maandag in de Brouwerijstraat in Aalter terecht. Daar openen de ziekenhuizen AZ Maria Middelares uit Gent en AZ Sint-Vincentius uit Deinze een gloednieuw Medisch Centrum. “Patiënten uit de regio Aalter hoeven niet meer naar Gent of Deinze te rijden, we brengen onze zorg zo dicht mogelijk bij de mensen”, zeggen ziekenhuisdirecteurs Jan Blontrock en Christophe Mouton.