Filip Santens met één van zijn bekroonde foto's.
Volledig scherm
Filip Santens met één van zijn bekroonde foto's. © Santens

Al 3 jaar met pensioen, maar fotograaf Filip Santens (68) blijft prijzen verzamelen: “De ‘kick van de klik’ gaat niet weg”

Fotograaf Filip Santens uit Aalter is al drie jaar met pensioen, maar hij blijft fotoprijzen verzamelen. In Praag heeft Santens op zijn 68ste de award voor Qualified European Photographer binnengehaald. “De fotowinkel in de Stationsstraat is dan misschien wel dicht, maar een fotograaf gaat nooit met pensioen”, zegt Filip Santens.

0 reacties

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Na Rijvers Festival nu ook kruis over Herbakkersfestival. Waar in Meetjesland kan je deze zomer wel nog feesten?
  PREMIUM
  Meetjesland

  Na Rijvers Festival nu ook kruis over Herbakkers­fes­ti­val. Waar in Meetjes­land kan je deze zomer wel nog feesten?

  De organisatoren van het Herbakkersfestival in Eeklo hebben beslist deze zomer geen festival te organiseren. In de zomer van 2022 hopen ze er wel weer te staan. Eerder besliste ook al het Rijvers Festival in Zomergem om de stekker er voor dit jaar uit te trekken. De twee grootste festivals doen het niet, maar gelukkig valt er deze zomer elders in het Meetjesland wel nog veel te beleven. Een overzicht.