Een drugdealer uit Maria-Aalter is na een huiszoeking op heterdaad betrapt op het verhandelen van cannabis
Volledig scherm
Een drugdealer uit Maria-Aalter is na een huiszoeking op heterdaad betrapt op het verhandelen van cannabis © Getty Images/iStockphoto

Aalterse drugsdealer (23) betrapt met 250 gram cannabis: parket vraagt om bijna 20.000 euro op te hoesten

AalterEen drugdealer uit Maria-Aalter is na een huiszoeking op heterdaad betrapt op het verhandelen van cannabis. De politie trof er heel wat materiaal en 250 gram cannabis aan. Hij riskeert een celstraf van 18 maanden en een boete van 8.000 euro.

 1. Wild van wild? Dan zijn deze zes adresjes in regio Meetjesland en Deinze iets voor u!
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Wild van wild? Dan zijn deze zes adresjes in regio Meetjes­land en Deinze iets voor u!

  November is voor liefhebbers van een lekker stukje wild, de maand bij uitstek om lekker te gaan tafelen. Een pittig smakende hazenrug, of een fazantje dat op karkas gebakken werd? Heerlijk met een perfect wijntje erbij. Maar waar kan je in het Meetjesland, Deinze en omgeving aanschuiven voor het lekkerste stukje wild? Wij trokken op onderzoek en serveren enkele leuke adresjes. Begin alvast te watertanden.
 2. Kokorico danst zaterdag met mondmaskers, afterworkparty ‘Work Hard’ vrijdag afgelast: “Nieuwe regels zijn onmogelijke opdracht”
  PREMIUM

  Kokorico danst zaterdag met mondmas­kers, afterwork­par­ty ‘Work Hard’ vrijdag afgelast: “Nieuwe regels zijn onmogelij­ke opdracht”

  Discotheek Kokorico in Zomergem (Lievegem) opent zaterdag de deuren, en laat de klanten noodgedwongen met mondmasker dansen. Nu nog een systeem met sneltesten uitrollen, is praktisch onhaalbaar. De uitverkochte afterworkparty ‘Work Hard’ van vrijdagavond wordt afgelast. “Blijkbaar heeft het vaccin plots geen betekenis meer. Heel bizar”, klinkt het in de Kokorico. Hun verhaal.