Lindsay De Bolle.
Volledig scherm
Lindsay De Bolle. © Dieter Bacquaert

Aalter zorgt voor extraatje op nakermis, en zet toch Vlaamse artiesten op kiosk

AalterAalter past de kermisaffiche aan, en zal op de nakermis van zondag 26 september toch nog voor een Vlaams muziekfeest zorgen op de kiosk.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. De Crem maakt twee weken na invoering nieuw circulatieplan in Aalter balans op: “Chaos die door oppositie voorspeld werd is er niet gekomen”
  PREMIUM
  Aalter

  De Crem maakt twee weken na invoering nieuw circulatie­plan in Aalter balans op: “Chaos die door oppositie voorspeld werd is er niet gekomen”

  Twee weken na de invoering van het nieuwe circulatieplan in Aalter, is het tijd voor het eerste rapport. Burgemeester Pieter De Crem (CD&V) klopt op de borst, maar oppositiepartij Groen komt aandraven met een waslijst vol broodnodige aanpassingen. Volgens de politie zijn de veranderingen goed verteerd. “Eerst sensibiliseren, maar wie zich dan niet aanpast zal toch geverbaliseerd worden”, klinkt het daar.