Extra gezelligheid vanaf volgende week.
Volledig scherm
Extra gezelligheid vanaf volgende week. © Geert De Rycke

Aalter wacht tot na Sinterklaas: “Kerstverlichting pas vanaf 7 december, zoals het hoort”

AalterAalter wacht nog even om de eindejaarsverlichting in de dorpskernen aan te steken. Vanaf maandag 7 december wordt voor extra gezelligheid gezorgd.

 1. Ontex Eeklo krijgt trofee Verdienstelijke Oost-Vlaming 2020: “Elke dag rollen hier meer dan 200.000 mondmaskers van de band”
  PREMIUM
  Eeklo

  Ontex Eeklo krijgt trofee Verdienste­lij­ke Oost-Vla­ming 2020: “Elke dag rollen hier meer dan 200.000 mondmas­kers van de band”

  Ontex Eeklo wint de trofee van Verdienstelijke Oost-Vlaming 2020. Het bedrijf slaagde er vorig jaar in om in amper 100 dagen tijd een productielijn voor de toen broodnodige mondmaskers op te starten. Ondertussen rollen elke dag 200.000 tot 250.000 mondmaskers van de band in de fabriek in Eeklo. Op jaarbasis wil men doorgroeien tot 80 miljoen mondmaskers. “Deze trofee is voor onze 550 medewerkers die in het moeilijke coronajaar 2020 niet opgegeven hebben”, klinkt het.
 2. Bewoners en familie Veilige Have blij met snel coronavaccin: “Dit is een enorm gek jaar geweest. Op naar betere tijden”
  PREMIUM
  Aalter

  Bewoners en familie Veilige Have blij met snel coronavac­cin: “Dit is een enorm gek jaar geweest. Op naar betere tijden”

  De bewoners van woonzorgcentrum Veilige Have in Aalter krijgen volgende week al hun coronavaccin, als eerste in Oost-Vlaanderen. Dinsdag en woensdag worden 550 spuitjes gezet. Zowat alle bewoners en hun familie reageren enthousiast, en hopen dat het normale leven nadien snel mag terugkeren. De overgang van oud naar nieuw werd in het Aalterse rusthuis nog mooier toen Romi (11) voor elk van de bewoners met een nieuwjaarsbrief voor de deur stond. Wij gingen reacties sprokkelen.
 1. Vrouw veroorzaakt ravage met gestolen postbusje
  Play

  Vrouw veroor­zaakt ravage met gestolen postbusje

 2. Rouwauto raakt berg niet op. Maar dat is buiten deze helden gerekend
  Play

  Rouwauto raakt berg niet op. Maar dat is buiten deze helden gerekend