Naar het zwembad in Aalter? Reserveren!
Volledig scherm
Naar het zwembad in Aalter? Reserveren! © Joeri Seymortier

Aalter houdt coronaregels aan: na gemeentehuis en containerpark blijft ook zwembad op afspraak

AalterAalter lijkt de coronaregels langer aan te houden dan elders. Na het gemeentehuis en een bezoek aan het containerpark, moet je ook voor het zwembad blijven reserveren.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Theaterbar Leietheater heeft meteen drie nieuwe uitbaters: Bjorn, Tommy en Chris openen brasserie Cavea
  PREMIUM
  Deinze

  Theaterbar Leiethea­ter heeft meteen drie nieuwe uitbaters: Bjorn, Tommy en Chris openen brasserie Cavea

  De horecazaak van Leietheater, het cultuurcentrum van Deinze, heeft opnieuw een uitbater. Of zeg maar drie uitbaters, want brasserie Cavea — zoals de zaak zal heten — is het geesteskind van de West-Vlaamse ondernemers Bjorn Pevenage (39), Tommy Vandenborre (43) en Chris Sauquillo (42). De deuren openen op donderdag 15 december en de pop-up blijft tot juni volgend jaar.