De infrastructuur van de Spiegelvijver blijkt niet geschikt te zijn.
Volledig scherm
De infrastructuur van de Spiegelvijver blijkt niet geschikt te zijn. © Rutger Lievens

Zwemmen in Spiegelvijver nog niet voor meteen: “Meer obstakels dan gedacht”

Het zal nog even duren vooraleer we kunnen zwemmen in de Spiegelvijver van Aalst. Vorig jaar werd het idee gelanceerd naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen, maar na onderzoek blijken er enkele obstakels te zijn.

 1. Max Griller verkoopt jaar na overlijden Gewoon Ruben ‘takeaway lasagne’ ten voordele voor Zelfmoordlijn 1813
  Mere

  Max Griller verkoopt jaar na overlijden Gewoon Ruben ‘takeaway lasagne’ ten voordele voor Zelfmoord­lijn 1813

  Op 9 augustus was het een jaar geleden dat woordkunstenaar Gewoon Ruben en uitbater van café High Chaparral in de Daalstraat in Mere besloot uit het leven te stappen. “Sindsdien ging er geen dag voorbij dat ik niet aan hem dacht”, vertelt broer en vriend Maxim Haegens. Net als vorig jaar organiseert Maxim een actie. Dit keer om de Zelfmoordlijn 1813 te steunen.
 2. Boezemvriendin van Ilse Uyttersprot over het gemis: “Soms denk ik dat het een nare droom was, maar de realiteit is anders”
  PREMIUM
  Aalst

  Boezem­vrien­din van Ilse Uyt­tersprot over het gemis: “Soms denk ik dat het een nare droom was, maar de realiteit is anders”

  Aalst verkeerde in shock, die 4de augustus van deze zomer, toen bekend raakte dat oud-burgemeester Ilse Uyttersprot (53) vermoord was teruggevonden. Familie, vrienden en talloze Aalstenaars rouwen nog altijd om de vermoorde politica. Er is ook strijdvaardigheid, om nu eindelijk iets te doen aan partnergeweld. Daarom was er vandaag de wittelintjesactie van Vrouw & Maatschappij en CD&V in Aalst, in aanwezigheid van de mama van Ilse en CD&V-voorzitter Joachim Coens. Carla Coen, de boezemvriendin van Ilse, vertelt over het immense verdriet waarmee familie en vrienden achterblijven.
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!