Zwemmende jongeren in het zwembad Aquatopia in Aalst.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwemmende jongeren in het zwembad Aquatopia in Aalst. © Swirko

Zwemclub Neptunus trekt aan de alarmbel na verhoging tarieven Aquatopia: “Zwemmen wordt een dure sport voor de ‘happy few’”

Aalst“Zwemmen wordt een dure sport voor de ‘happy few’”, zo reageert de Aalsterse zwemclub Neptunus op de verhoging van de tarieven in Aquatopia. Neptunus telt 800 leden en die zullen vanaf juli 2023 beduidend meer lidgeld moeten betalen. “De huurprijzen verdriedubbelen, dus we moeten dat wel doorrekenen", zegt de club. Vorige week trok de duikclub ook al aan de alarmbel.

 1. Eerbetoon aan Stijn De Paepe in Utopia Aalst: “Hij schreef een gedicht op ons raam, pas achteraf vertelde hij dat hij ongeneeslijk ziek was”
  PREMIUM
  Aalst

  Eerbetoon aan Stijn De Paepe in Utopia Aalst: “Hij schreef een gedicht op ons raam, pas achteraf vertelde hij dat hij ongenees­lijk ziek was”

  Gedichtendag leek soms een beetje op een groot eerbetoon voor de veel te vroeg overleden dichter Stijn De Paepe (42). Talloze gedichten van De Paepe werden gepost op sociale media. Utopia Aalst brengt nu ook hulde aan de peter van hun ‘weesgedichten’. Op een van de ramen is voortaan voor altijd een tekst van Stijn De Paepe te lezen, zoals hij het schreef vorig jaar naar aanleiding van Poëzieweek, in zijn handschrift.
 1. Falko Geenens (E. Aalst) na vlotte winst tegen Sparta Petegem: “Eerste hattrick in mijn voetbalcarrière”
  Voetbal tweede nationale A

  Falko Geenens (E. Aalst) na vlotte winst tegen Sparta Petegem: “Eerste hattrick in mijn voetbalcar­riè­re”

  De prestatie van Eendracht Aalst tegen Sparta Petegem benaderde de perfectie. De kampioen van vorig seizoen werd in alle lijnen overpowered, dixit de bezoekende coach Bert Dhont. Het Aalsters overwicht werd uitgedrukt met een hattrick van Falko Geenens. En als je iemand dit gunt, dan is het wel de kapitein van Eendracht. De clubspeler van de wit-zwarten bij uitstek.