Tine De Mey in de Sint-Jobstraat. Aan de woning van haar ouders (links) hangt de zwarte vlag uit, net zoals bij de overburen.
Volledig scherm
Tine De Mey in de Sint-Jobstraat. Aan de woning van haar ouders (links) hangt de zwarte vlag uit, net zoals bij de overburen. © Foto Mozkito

Zwarte vlaggen na dodelijk ongeval

AALSTNa het dodelijke ongeval van zondag in Nieuwerkerken wappert de zwarte vlag aan de woning van Tine De Mey in de Sint-Jobstraat. Zelf verloor ze dertien jaar geleden haar zus in het verkeer, en voor haar is het tijd dat iedereen eens in de spiegel kijkt. "De aanrijder is altijd de hoofddader", klinkt het. "Maar we dragen allemaal bij tot onveilige situaties."

 1. Geen museum van de Vlaamse geschiedenis in De Pupillen: “Vlaamse regering kiest voor virtueel museum”
  PREMIUM
  Aalst

  Geen museum van de Vlaamse geschiede­nis in De Pupillen: “Vlaamse regering kiest voor virtueel museum”

  Er komt geen museum van de Vlaamse geschiedenis in De Pupillen, zoals schepen van Erfgoed Karim Van Overmeire (N-VA) zo graag had gewild. Het museum in De Pupillen was een van de speerpunten in het bestuursakkoord dat de meerderheid in Aalst na de verkiezingen in 2018 afsloot, maar er komt geen geld van Vlaanderen om het te realiseren. De Vlaamse regering kiest voor een virtueel museum tegen 2023.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen