De twee zussen Astrid en Sigrid.
Volledig scherm
De twee zussen Astrid en Sigrid. © RLA

Zussen Astrid en Sigrid starten met Wabi Sabi in Hofstade: “Massage en ontspanning, voor lichaam én geest”

HofstadeZussen Astrid en Sigrid Baert starten met Wabi Sabi in Hofstade bij Aalst. “We willen mensen fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel ondersteunen. Dit in een veilige en huiselijke sfeer”, zeggen ze.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 3. Dodelijk drama in Aalst: bestelwagen PostNL rolt zonder bestuurder weg en rijdt bewoonster (68) en dakwerker (59) aan
  Aalst

  Dodelijk drama in Aalst: bestelwa­gen PostNL rolt zonder bestuurder weg en rijdt bewoonster (68) en dakwerker (59) aan

  In de Weggevoerdenstraat in het centrum van Aalst zijn maandagvoormiddag twee personen dodelijk aangereden door een bestelwagen van PostNL zonder chauffeur achter het stuur. De bestuurder was net aan het leveren toen de camionette naar beneden begon te bollen. Twee personen die verderop met elkaar stonden te praten - een vrouw van 68 jaar en een dakwerker van 59 jaar - werden aangereden en overleefden het ongeval niet. Waarschijnlijk was de handrem van de wagen niet aangetrokken.
 1. Zondagse fietstocht neemt je mee in het verhaal achter Aalsterse B&B’s: “Ontdek gastvrije Aalsterse logeeradresjes”
  Aalst

  Zondagse fietstocht neemt je mee in het verhaal achter Aalsterse B&B’s: “Ontdek gastvrije Aalsterse logeer­adres­jes”

  Op zondag 3 juli start Visit Aalst met de zomerprogrammatie. Dan staat er opnieuw wekelijks een zondagse themarondleiding op de planning. “Dit jaar doen we het Anders in Aalst, want we starten direct met dé uitsmijter. We trappen ons zomeraanbod op gang met een zondagse fietstocht die je meeneemt in het verhaal achter onze hedendaagse Aalsterse B&B’s”, zegt schepen van Toerisme Caroline De Meerleer (N-VA).
 2. Michel Van Brempt (Vlaams Belang) noemt het Aalsters klimaatplan ‘zinloos, duur en hypocriet’: “We vragen inspanningen van burgers, maar Tereos mag 35 procent van de totale CO2 blijven uitstoten”
  Aalst

  Michel Van Brempt (Vlaams Belang) noemt het Aalsters klimaat­plan ‘zinloos, duur en hypocriet’: “We vragen inspannin­gen van burgers, maar Tereos mag 35 procent van de totale CO2 blijven uitstoten”

  Michel Van Brempt van Vlaams Belang noemde het klimaatplan van de stad Aalst op de gemeenteraad ‘zinloos, hypocriet en duur’. Hij zegt dat het van de stad hypocriet is om inspanningen voor het klimaat te vragen aan burgers, terwijl de CO2-uitstoot van Tereos in het centrum van de stad blijft stijgen.