De Rode Neuzen-zumba.
Volledig scherm
De Rode Neuzen-zumba. © RLA

Zumbales brengt geld in het laatje voor Rode Neuzen Dag

Leerlingen, ouders en leerkrachten van DvM Basis in Aalst hebben met een zumbales geld ingezameld voor Rode Neuzen Dag.

0 reacties

 1. Aalst schakelt versnelling hoger met plaagstoten rond Ros Beiaard door eigen Ros Balatum te verwelkomen: “Aalstenaars, ga maar naar Dendermonde, maar pak veel ajuinen mee”
  PREMIUM
  Aalst

  Aalst schakelt versnel­ling hoger met plaagsto­ten rond Ros Beiaard door eigen Ros Balatum te verwelko­men: “Aalste­naars, ga maar naar Dendermon­de, maar pak veel ajuinen mee”

  In de zonovergoten keizerlijke stede Aalst huppelde en dartelde het Ros Balatum door de straten in wat daar ‘de ware ommegang’ genoemd werd. Twee weken voor de Ros Beiaardommegang in Dendermonde, maakte het Ros Balatum zijn blijde intrede in Aalst onder luid gejuich en applaus. “De Dendermondenaars zijn naar Aalst gekomen om te spioneren”, riep Aalsterse Draeckenier Anton Cogen door de microfoon voor een volle Grote Markt.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Van Ohne tot Tarra: Met deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plasticvrij
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van Ohne tot Tarra: Met deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plastic­vrij

  Mei Plasticvrij is een campagne waarbij je wordt aangespoord om heel de maand mei zo weinig mogelijk plastic en ander afval te verzamelen. Door je eigen afvalberg te verkleinen draag je je steentje bij aan het milieu. Om je extra te motiveren zochten wij 9 leuke zaken in Oost-Vlaanderen voor je op die zich bewust zijn van de afvalproblematiek. Van Ohne in Aalst tot Tarra in Dendermonde: Met deze 10 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plasticvrij.