Het zorgpersoneel van Denderrust ontvangt ook 300 euro.
Volledig scherm
Het zorgpersoneel van Denderrust ontvangt ook 300 euro. © Denderrust

Zorgcampus Denderrust schenkt medewerkers een consumptiecheque ter waarde van 300 euro: “Als dank voor hun strijd tegen corona”

AalstWoonzorgcentrum Denderrust in Herdersem schenkt al haar medewerkers een consumptiecheque van 300 euro, om hen te bedanken voor de inzet het voorbije jaar.

 1. “Toen ik klappen kreeg, dacht ik aan mijn kinderen. ‘Blijf leven’, spookte het door mijn hoofd.” Nikki (51) uit Avelgem opgelucht nu overvaller naar cel moet
  PREMIUM
  Avelgem/Aalst

  “Toen ik klappen kreeg, dacht ik aan mijn kinderen. ‘Blijf leven’, spookte het door mijn hoofd.” Nikki (51) uit Avelgem opgelucht nu overvaller naar cel moet

  “Ik zie de daders nog altijd voor mij. Sinds de bewuste dag vertrouw ik niemand meer.” Aan het woord is Nikki De Winne (51) uit Avelgem. Bijna twee jaar nadat ze op een snelwegparking in de buurt van het Duitse Berlijn werd overvallen, is één van de daders nu veroordeeld tot een celstraf van 3,5 jaar. Ze is tevreden dat ze in haar leed en als slachtoffer erkend wordt. “Al kreeg ik geen grote schadevergoeding.”
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"