Aalst Twinkelt
Volledig scherm
Aalst Twinkelt © Swirko

Zingende kerstmannen, betoverende verlichting, vuuracts: “Magische avond dankzij ‘Aalst Twinkelt’”

AalstTwee jaar heeft Aalst er op moeten wachten, maar vrijdagavond was het dan toch zover: Aalst Twinkelt keerde terug naar de straten van de binnenstad. Het officiële startschot van de eindejaarsperiode ging gepaard met een flinke teug glühwein en jenever, maar ook met heel wat magie.

  1. STRAFPLEITERS. Anthony Mallego (39) verdedigt zonen van vermoorde oud-burgemeester Ilse Uyttersprot: “Als Aalstenaar weet ik dat haar dood de stad zwaar heeft getroffen”
    PREMIUM

    STRAFPLEI­TERS. Anthony Mallego (39) verdedigt zonen van vermoorde oud-burgemees­ter Ilse Uyt­tersprot: “Als Aalstenaar weet ik dat haar dood de stad zwaar heeft getroffen”

    Piet Van Eeckhaut, Jef Vermassen... Aalst is altijd al een stad geweest van topadvocaten. Anthony Mallego (39) is goed op weg om in dat illustere rijtje bij te treden. Op het ‘proces van de eeuw’ over de aanslagen in Brussel staat hij drie slachtoffers bij. Daarnaast is hij ook de advocaat van de zonen van de vermoorde politica Ilse Uyttersprot. “Jammer genoeg heb ik al enkele assisenzaken met kindermoord achter de rug en die blijven altijd kleven.”