Koen Baten
Volledig scherm
© Koen Baten

Zestig kinderen wagen hun kans op Belgisch kampioenschap Obstacle Run in Erembodegem

Erembodegem60 kinderen hebben zaterdagochtend in Erembodegem meegedaan aan het eerste Belgisch kampioenschap Obstacle Run voor de jeugd. Invictus Obstacle Run creëerde er een mooi parcours voor alle leeftijden met een pak hindernissen. 

  1. Aalsterse verkiezing prins carnaval met de dag onwaarschijnlijker: “Strenge coronamaatregelen gelden tot 28 januari, dag later valt prinsenverkiezing”
    PREMIUM
    Aalst

    Aalsterse verkiezing prins carnaval met de dag onwaar­schijn­lij­ker: “Strenge coronamaat­re­ge­len gelden tot 28 januari, dag later valt prinsenver­kie­zing”

    Het wordt met de dag minder waarschijnlijk dat de prinsenverkiezing in Aalst effectief zal kunnen doorgaan op 29 januari. Tot en met de dag vòòr de prinsenverkiezing zijn alle events binnen met meer dan 200 toeschouwers verboden. De kans lijkt bijzonder klein dat het Overlegcomité tegen dan beslist om in het weekend van de prinsenverkiezing meteen al events voor meer dan 5.000 mensen toe te staan. Burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) wil het Overlegcomité van 20 december afwachten.