Say NO to violence against Women
Volledig scherm
Say NO to violence against Women © RLA

Zes Aalsterse gebouwen kleuren oranje: “Stop geweld tegen vrouwen”

Van 25 november tot 10 december kleuren het oude stadhuis, De Werf, de watertoren, de stadshal, het administratief centrum en het toeristisch paviljoen op de Hopmarkt in Aalst opnieuw oranje. Aalst neemt dit jaar opnieuw deel aan de wereldwijde campagne ‘Orange the Word’, dat oproept om geweld tegen vrouwen te stoppen.

0 reacties

  1. (ON)VEILIGHEIDSGEVOEL in Aalst deel 5: “Waarom geen ‘BIN voor Scholen’? Politie en schooldirecties wisselen nu al veel info uit om geweld te voorkomen. ”
    PREMIUM
    Aalst

    (ON)VEILIGHEIDSGEVOEL in Aalst deel 5: “Waarom geen ‘BIN voor Scholen’? Politie en schooldi­rec­ties wisselen nu al veel info uit om geweld te voorkomen. ”

    Yunus, Lukas, Bart, Kyano... De lijst met slachtoffers van zinloos geweld in Aalst lijkt de laatste maanden in sneltempo langer te worden. Het onveiligheidsgevoel zat volgens de laatste Stadsmonitor al niet goed. 16 procent van de Aalstenaars voelt zich onveilig in zijn eigen stad en de recente reeks gewelddadige incidenten zal dat zeker niet gunstig beïnvloeden. Deze week bekijken we wat er aan de hand is in de stad van burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) en hoe het verder moet? Vandaag: interview met Aalsters korpschef Jürgen Dhaene.