De Utopia-zandbak in Aalst.
Volledig scherm
De Utopia-zandbak in Aalst. © Swirko

Workshop in Utopia-filiaal van Herdersem: ‘Pimp je draagtas’

HerdersemEr is niet alleen een Utopia-zandbak deze zomer in Aalst, in de verschillende bibliotheekfilialen zijn er leuke workshops voor kinderen. Op 10 augustus is er de ‘pimp je draagtas’-workshop in het filiaal van Herdersem.

  1. Amber (18) maakt overheerlijke cupcakes: “De kanker keerde terug, dus is een gewone vakantiejob nog niet voor deze zomer”
    PREMIUM
    Aalst

    Amber (18) maakt overheer­lij­ke cupcakes: “De kanker keerde terug, dus is een gewone vakantie­job nog niet voor deze zomer”

    Een vakantiejob starten en een centje bijverdienen zoals elke andere jongere, voor Amber Nica (18) uit Aalst kan het deze zomer nog niet. Al anderhalf jaar vecht ze tegen lymfeklierkanker en moet ze dus de sociale contacten beperken. Omdat een gewone vakantiejob uitgesloten is, bakt Amber cupcakes en verkoopt ze die via haar zelfgemaakte webshop De Lekkerbek Gebakjes. Want cupcakes bakken, dat vindt ze heerlijk. “Mijn grote droom is om eens gepersonaliseerde cupcakes te maken voor een event, dat heb ik nog niet mogen doen”, zegt ze.