De schade binnenin de woning was aanzienlijk.
Volledig scherm
De schade binnenin de woning was aanzienlijk. © Koen Baten

Woning loopt zware schade op na uit de hand gelopen schouwbrand: Ook buren krijgen rook binnen

ErembodegemOp de Brusselbaan in Erembodegem bij Aalst is dinsdagochtend een brand uitgebroken achteraan in een woning. De oorzaak was een slecht geïnstalleerde schouw waardoor het hout begon te smeulen en vuur vatte. De hele woning was gehuld in rook en liep achteraan zware schade op. 

  1. Kim (39) en Guy (41) planten 2.000 boompjes als trouwcadeau: “Een geboortebos kent iedereen, maar er zijn ook andere redenen om je eigen bomen te planten”
    PREMIUM
    Erpe/Wijnhuize/Erwetegem

    Kim (39) en Guy (41) planten 2.000 boompjes als trouwca­deau: “Een geboorte­bos kent iedereen, maar er zijn ook andere redenen om je eigen bomen te planten”

    Zot van elkaar en zot van de natuur. Dat is de perfecte omschrijving voor wat Kim Devos (39) en Guy De Deyn (41) uit Erpe dit weekend plannen te doen. Nadat ze op 6 september elkaar het jawoord gaven, planten ze nu zondag in Zottegem samen met familie en vrienden hun eigen bos als een soort gemeenschappelijk huwelijksgeschenk. “Een cadeau dat nog vele jaren zal meegaan en waar iedereen beter van wordt.”