Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen
Volledig scherm
Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen © Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen bouwt thuisverpleging af door stijgende coronacijfers: “Alleen nog noodzakelijke zorg”

Oost-VlaanderenHet Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen moet de thuisverpleging in de hele provincie afbouwen door de stijgende coronacijfers. Alleen de strikt noodzakelijke zorgvragen zullen nog beantwoord worden. “De enorme druk op de zorg, het tekort aan verpleegkundigen en het grote aantal besmettingen en quarantaines dwingen ons tot deze beslissing”, zegt Peter Rasschaert , directeur Zorg van het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen.

 1. Fietsersbond Aalst blikt tevreden terug op 2021: “Het circulatieplan maakt veel mensen blij, maar het werk is nog niet af”
  PREMIUM
  Aalst

  Fietsers­bond Aalst blikt tevreden terug op 2021: “Het circulatie­plan maakt veel mensen blij, maar het werk is nog niet af”

  2021 is het jaar dat de fietser in Aalst meer plaats kreeg op de straat dankzij de invoering van het nieuwe circulatieplan. Marleen Stallaerts van de Aalsterse Fietsersbond blikt dan ook tevreden terug op het voorbije jaar, maar het werk is lang niet af. Wat wil de Fietsersbond gerealiseerd zien tijdens het komende jaar? “Sommige autobestuurders hebben het nog niet begrepen.”
 2. Yunus (36) sterft enkele dagen na zinloos geweld in ziekenhuis: “Dit is pure moord op crème van een gast”
  PREMIUM
  Aalst

  Yunus (36) sterft enkele dagen na zinloos geweld in ziekenhuis: “Dit is pure moord op crème van een gast”

  Aalstenaar Yunus Calik (36) werd in de nacht van vrijdag op zaterdag in elkaar geslagen door 11 personen in de Lange Zoutstraat in Aalst. De dertiger lag dagenlang in coma en overleed uiteindelijk woensdag aan zijn zware verwondingen. De daders zijn nog niet gepakt, maar de politie onderzoekt de zaak zeer grondig. “Mensen die tot zoiets in staat zijn, zijn beesten", zegt zijn broer Soner Calik.