Handelaren van de Molenstraat in Aalst.
Volledig scherm
Handelaren van de Molenstraat in Aalst. © Swirko

Winkeliers zetten Molenstraat vol kleurrijke windmolentjes

AalstDe Molenstraat is sinds de heraanleg niet alleen een van de mooiste winkelstraten van Aalst, er valt ook altijd wat te zien of te beleven. De winkeliers versieren hun straat met kleurrijke windmolentjes.

 1. Vlaams Belang kritisch voor circulatieplan, maar De Gucht (Open Vld) is het daar niet mee eens: “Parkings en fietsenstallingen voller dan vroeger”
  Aalst

  Vlaams Belang kritisch voor circulatie­plan, maar De Gucht (Open Vld) is het daar niet mee eens: “Parkings en fietsen­stal­lin­gen voller dan vroeger”

  Vlaams Belanger Guy Claus was in de gemeenteraad van Aalst kritisch voor het circulatieplan, dat de stad op 16 augustus vorig jaar invoerde. Volgens hem is er nog altijd heel veel onvrede over de genomen maatregelen. Schepen van Mobiliteit Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) pareerde de kritiek. Volgens hem heeft het plan net positieve gevolgen voor de Aalsterse economie.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.