De windmolen komt op de parking van Ilva, naast het bedrijf Wellstraler.
Volledig scherm
De windmolen komt op de parking van Ilva, naast het bedrijf Wellstraler. © Google maps

Windmolen van 150 meter hoog op industrieterrein Erembodegem nog niet voor morgen

Een eerste windmolen in Aalst, het is nog niet voor meteen. Het zag er lange tijd naar uit dat op de personeelsparking van intercommunale Ilva in de bedrijvenzone in Erembodegem de eerste windmolen zou worden gebouwd. Er is echter een conflict met een aanpalend bedrijf.

0 reacties

 1. Ethisch hacker Inti De Ceukelaire over het datalek bij Facebook dat drie miljoen Belgen treft: “Ik voorspel een golf van cyberaanvallen”
  PREMIUM
  Aalst

  Ethisch hacker Inti De Ceukelaire over het datalek bij Facebook dat drie miljoen Belgen treft: “Ik voorspel een golf van cyberaan­val­len”

  “Oepsie, de telefoonnummers van drie miljoen Belgische facebookgebruikers zijn gelekt. Facebook wist al lang dat dit kon gebeuren, maar heeft daar per ongeluk expres niks aan gedaan, tot het te laat was”, zegt ethisch hacker Inti De Ceukelaire. Hij bouwde een website waar je kan nakijken of ook jouw datagegevens gelekt zijn. De ethisch hacker vindt het hoog tijd dat Facebook verantwoordelijk wordt gesteld voor dit wanbeleid.
 2. Livestream muzikale voorstelling ‘Smartschade’ enthousiast onthaald in 10 Aalsterse zorgcentra
  Aalst

  Livestream muzikale voorstel­ling ‘Smartscha­de’ enthousi­ast onthaald in 10 Aalsterse zorgcentra

  Op 1 april brachten Lien Van de Kelder, Mauro Pawlowski, Jan De Smet, Wouter Berlaen, Ad Cominotto en Stoy Stoffelen de muzikale voorstelling ‘Smartschade’. 21 Vlaamse cultuurhuizen sloegen de handen in elkaar met 57 woonzorgcentra, 2 ziekenhuizen en 9 andere zorgcentra - voornamelijk voor volwassenen met een beperking - verspreid over Vlaanderen. 10 Aalsterse woonzorgcentra deden mee.
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel