Wild Style Skateshop
Volledig scherm
Wild Style Skateshop © Wild Style Skate Shop

Wild Style Skateshop zoekt oud skatemateriaal: “Voor kinderen die zich geen skateboard kunnen veroorloven”

AalstDe Aalsterse Wild Style Skateshop zamelt oud skatemateriaal in. “Omdat we uit al het ingezamelde materiaal degelijke recup-skateboards toveren waarmee we kinderen en jongeren kunnen blij maken die in een minder comfortabele situatie leven”, zeggen de uitbaters van de shop.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Boek over vermoorde politica Ilse Uyttersprot: “‘Tot morgen. Als er iets is, bel maar’. Zo vertrok ze die avond, om nooit meer terug te komen”
  PREMIUM
  Moorsel

  Boek over vermoorde politica Ilse Uyt­tersprot: “‘Tot morgen. Als er iets is, bel maar’. Zo vertrok ze die avond, om nooit meer terug te komen”

  Het boek over het leven van de vermoorde politica ‘Ilse Uyttersprot (1967-2020), een verhaal van veerkracht’ ligt deze week in de boekhandels. Tussen het eerste hoofdstuk ‘Dochter van een burgemeester’ en het laatste ‘De legacy van Ilse’ leer je haar pas echt kennen. Het is het ultieme eerbetoon aan ‘Ons Ilse’, zoals Aalstenaars haar doopten. “Ze heeft geleefd alsof elke dag haar laatste kon zijn. Niets was voor haar belangrijker dan zorg dragen voor de mensen”, zeggen de schrijvers.