Werner Kinoo op zijn campagnebal.
Volledig scherm
Werner Kinoo op zijn campagnebal. © RLA

Werner Kinoo niet meer in het Feestcomité: “Ik had nochtans nog veel ideeën”

AalstWerner Kinoo, twee keer prins carnaval in Aalst, moet afscheid nemen van het Feestcomité. Zijn partij CD&V heeft hem laten weten dat ze voor andere mensen kiezen.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Stephan De Jonghe werd maar 31 jaar oud, toch leeft zijn naam voort in pianowedstrijd: “Daar zit de liefde voor iets tussen”
  PREMIUM
  Aalst

  Stephan De Jonghe werd maar 31 jaar oud, toch leeft zijn naam voort in pianowed­strijd: “Daar zit de liefde voor iets tussen”

  Nu zondag brengen jeugdige pianisten opnieuw virtuoos pianospel in de stadsfeestzaal van Aalst, want dan vindt de Stephan De Jonghe-pianowedstrijd plaats. Finalisten groeien vaak door naar de competitie buiten categorie: de Koningin Elisabethwedstrijd. Maar wie was die Stephan De Jonghe eigenlijk? En waarom is er een wedstrijd naar deze Aalstenaar vernoemd, ook al werd hij amper 31 jaar oud? “Daar zit de liefde voor iets tussen", zegt Peter Thomas.