Handelaren Molenstraat bezorgd over de stilstand van de wegenwerken.
Volledig scherm
Handelaren Molenstraat bezorgd over de stilstand van de wegenwerken. © RLA

Werken Molenstraat liggen stil, schepen stuurt ingebrekestelling naar aannemer

AalstSchepen Jean-Jacques De Gucht (Open Vld) heeft een ingebrekestelling gestuurd naar de aannemer die de heraanleg van de Molenstraat in Aalst tot een goed einde moet brengen. Al een week worden er geen kasseien meer gelegd, terwijl dat wel de bedoeling was.

 1. Gaël Kakudji wil bevestigen tegen Mandel United: “Eendracht Aalst heeft evenveel kwaliteit als mijn vorige club Olympic Charleroi”
  voetbal beker van België

  Gaël Kakudji wil bevestigen tegen Mandel United: “Eendracht Aalst heeft evenveel kwaliteit als mijn vorige club Olympic Charleroi”

  Als alternatief voor Brice Verkerken, die naar Rupel Boom vertrok, opteerde Eendracht Aalst voor Gaël Kakudji. De 23-jarige Luikenaar met Congolese roots kwam over van Olympic Charleroi en gaat centraal achterin de concurrentiestrijd aan met Andreas Burssens en Steve Ryckaert. Hij kan ook met succes naast beide spelers in een driemansdefensie worden uitgespeeld, zo bleek in de cupmatch tegen SV Anzegem. Tegen Mandel United wil de nieuwkomer bevestigen.
 1. Een jaar geleden startte circulatieplan in Aalst én het protest ertegen: “Een referendum komt er niet, we hadden nochtans 7.900 handtekeningen”
  PREMIUM
  Aalst

  Een jaar geleden startte circulatie­plan in Aalst én het protest ertegen: “Een referendum komt er niet, we hadden nochtans 7.900 handteke­nin­gen”

  Precies een jaar geleden, op 16 augustus 2021, voerde de stad Aalst het nieuwe circulatieplan in. De 40 nieuwe eenrichtingsstraten, de talrijke fietsstraten en zone 30 in het stadscentrum stootten op een pak kritiek. “Wij willen een referendum en gaan voor de volledige afschaffing van het circulatieplan”, kondigde een actiegroep aan. Een jaar later blikken de kopstukken van het protest er met gemengde gevoelens op terug.