Stop De Armoede Aalst.
Volledig scherm
Stop De Armoede Aalst. © Stop De Armoede

‘Werelddag van Verzet tegen Armoede’: “Uitsluiting is voor ons dagelijkse kost”

AalstOp 17 oktober is het Werelddag van Verzet tegen Armoede en daarom kan je op zaterdag 16 oktober op de Grote Markt van Aalst ontdekken hoe een diner van mensen in armoede eruitziet. 

 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. Dekenaat start crowdfunding: “Winterslaapzakken voor de daklozen van Aalst”
  PREMIUM
  Aalst

  Dekenaat start crowdfun­ding: “Winter­slaap­zak­ken voor de daklozen van Aalst”

  Het dekenaat van Aalst start met een inzamelactie voor slaapzakken die ze aan de thuis- en daklozen in de stad wil wegschenken. De christelijk geïnspireerde vrijwilligers zetten zich al geruime tijd in voor Aalstenaars die geen dak boven het hoofd hebben. “De laatste tijd zien we een stijging van de daklozen in onze stad en we willen iets doen”, zegt Eddy De Pauw van dekenaat Aalst. De crowdfunding vind je hier.