Kidical Mass
Volledig scherm
Kidical Mass © JP Swirko

Vul de pronostiek in: Wie is het snelst in Aalst tijdens spits? Auto, trein/bus of fiets?

Op donderdag 19 september organiseren de lokale afdelingen van de Fietsersbond van Haaltert, Erpe-Mere, Affligem en Aalst een gezamenlijke spitstest. Wie is er het snelst op de Grote Markt van Aalst: auto, trein/bus of fiets?

 1. Jonge mama (30) overleden bij frontale aanrijding aan onverlicht kruispunt in Erpe-Mere
  Erpe-Mere

  Jonge mama (30) overleden bij frontale aanrijding aan onverlicht kruispunt in Erpe-Mere

  Op de Oudenaardsesteenweg in Erpe-Mere is donderdagavond bij een zware frontale aanrijding de 30-jarige Lindsay Souffriau uit Burst om het leven gekomen. De mama van twee jonge kinderen reed rond 18 uur met een Volkswagen Golf richting Vijfhuizen toen ze om onduidelijke reden ter hoogte van het onverlicht kruispunt aan de Koebrugstraat de lichte bocht miste en rechtdoor reed. Daarbij kwam ze frontaal in aanrijding met een Seat bestuurd door een 80-jarige man die in de andere rijrichting reed.
 2. Yves Defraigne ziet Okapi Aalst oefenmatch tegen Brussels winnen: “Als team afwezige basisspelers goed opgevangen”
  BASKETBAL

  Yves Defraigne ziet Okapi Aalst oefenmatch tegen Brussels winnen: “Als team afwezige basisspe­lers goed opgevangen”

  Okapi Aalst heeft andermaal een oefenwedstrijd gewonnen. Deze keer was Phoenix Brussels het kind van de rekening (91-79). Aalst speelde woensdag zonder de geblesseerden Mihailovic en Kuta en moest ook Badji en Vusojevic door interlandverplichtingen missen. Dat bood mogelijkheden voor youngsters De Paepe, Ledegen en Schauvlieger. Vooral die laatste trok goed zijn streng tussen de profs.
 3. Vogelopvangcentrum laat buizerd vrij in Hofstade en doet oproep: “Zet geen prikkeldraad in natuurgebied, te veel dieren raken erin verstrikt”
  Aalst

  Vogelop­vang­cen­trum laat buizerd vrij in Hofstade en doet oproep: “Zet geen prikkel­draad in natuurge­bied, te veel dieren raken erin verstrikt”

  Aan het Notelaarspad in Hofstade is woensdag een buizerd vrijgelaten. Het dier raakte eerder deze maand verstrikt in de prikkeldraad langs een weide en moest gered worden door de brandweer. In het Vogelopvangcentrum van Merelbeke werd de wonde gehecht en kwam de roofvogel weer op krachten. “We doen een oproep om grond niet meer met prikkeldraad te omheinen. Dieren raken erdoor gewond”, zegt Sabrina Courteaux van het Vogelopvangcentrum.
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren