Het ongeval gebeurde in de Heidebosstraat.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde in de Heidebosstraat. © Maps

Vrouw slipt met auto in gracht, stapt uit en raakt levensgevaarlijk gewond wanneer ze wordt aangereden door ander voertuig

MoorselIn de Heidebosstraat in Moorsel bij Aalst is een 37-jarige vrouw vrijdagavond levensgevaarlijk gewond geraakt bij een aanrijding. De vrouw slipte eerst met haar voertuig in de gracht. Ze raakte daarbij niet gewond, maar tijdens de takelwerken werd ze gegrepen door een tweede voertuig dat op dezelfde plaats aan het slippen ging.

 1. Geen prinsenjaar voor Yordi in 2021, maar carnaval vanuit zijn luie zetel: “Misschien dat ik me zondag toch een beetje verkleed”
  PREMIUM
  Aalst

  Geen prinsen­jaar voor Yordi in 2021, maar carnaval vanuit zijn luie zetel: “Misschien dat ik me zondag toch een beetje verkleed”

  Had corona ons leven niet omgegooid, dan was de kans groot dat Yordi Ringoir (29) nu zondag de prins carnaval van Aalst was. Op 14 februari 2021 zal hij echter geen snoepjes uit een oldtimer gooien naar de kinderen aan de kant van de straat, maar kijkt Yordi thuis naar de carnavalsprogramma’s op de regionale zender. Uitstel is gelukkig geen afstel in de wereld van de prinsenverkiezing. “Als ze mij vragen of ik dit jaar meedoe, zeg ik ‘ja, maar’.”
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica