BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vrachtwagen raakt brug boven E40 in Aalst, heel wat file

AalstEen chauffeur die in de richting van Gent reed, is donderdagochtend met zijn vrachtwagen tegen een brug gereden op de E40 in Aalst. Hierbij zouden enkele lichte brokstukken naar beneden gevallen zijn. De chauffeur had zijn kraan niet goed vast gemaakt waardoor deze de brug raakte. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.