Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Voorwaardelijke straf na weerspannigheid om koude pizza’s

Flavien M. (46) en Jocelyne M. (37) uit Liedekerke zijn door de Dendermondse rechter veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie maanden met uitstel. Die kregen ze wegens weerspannigheid tegenover de politie in Aalst. 

0 reacties

 1. Bestuur wil voorrang van rechts in Bellestraat afschaffen, oppositie vroeg hiervoor inspraak van inwoners
  Affligem
  2

  Bestuur wil voorrang van rechts in Belle­straat afschaffen, oppositie vroeg hiervoor inspraak van inwoners

  Het gemeentebestuur van Affligem is van plan om enkele voorrangen van rechts af te schaffen op de Bellestraat. Oppositiepartij Groen vroeg op de jongste gemeenteraad om het Affligems Verkeers- en Mobiliteitsforum eerst om advies te vragen voor zo’n beslissing wordt doorgevoerd. Alleen werd dit forum nog niet formeel opgericht. Het bestuur wil dan ook niet ingaan op de vraag van Groen, een vraag die gesteund werd door de andere oppositiepartij N-VA.
 2. Voorzitter LOP verdedigt centraal aanmeldingssysteem: “Toewijzing school is zoals meedoen aan de Lotto. Niet iedereen kan winnen”
  Aalst

  Voorzitter LOP verdedigt centraal aanmel­dings­sys­teem: “Toewijzing school is zoals meedoen aan de Lotto. Niet iedereen kan winnen”

  Voor ouders in Aalst is het moeilijk een secundaire school te vinden voor hun kind. Het centraal aanmeldingssysteem werkt niet optimaal. Toen daar kritiek op kwam, vergeleek Youssef Ben Abdeljelil, voorzitter van het Lokaal Overleg Platform voor Gelijke onderwijskansen de schoolkeuze met het kopen van een lotje. “Wie de Lotto niet wint, dient toch ook geen klacht in omdat hij gediscrimineerd wordt?”
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas