Padel in sportcomplex Osbroek.
Volledig scherm
Padel in sportcomplex Osbroek. © Swirko

Voorlopig geen padel naast voetbalterreinen FC Doggen en Kscw Hofstade

Erembodegem/HofstadeDe stad heeft de vergunning voor de aanleg van padelterreinen in de Steenbergstraat in Hofstade geweigerd. Eerder was er ook al een weigering voor padel in Resschebeke in Erembodegem.

 1. Steve Herman (Vlaams Belang): “In 2022 beter geen indexatie van dagprijs van de OCMW-rusthuizen”
  Aalst

  Steve Herman (Vlaams Belang): “In 2022 beter geen indexatie van dagprijs van de OCMW-rusthuizen”

  Vlaams Belang-gemeenteraadslid Steve Herman stelt voor om de dagligprijs in de Aalsterse OCMW-woonzorgcentra dit jaar niet te indexeren. Enkele privé-woonzorgcentra in Aalst trokken de prijzen op, Herman vraagt nu om dat niet te doen bij de woonzorgcentra van de stad. “Bijna geen enkele gepensioneerde komt met zijn of haar pensioentje de dag van vandaag toe om zijn of haar rusthuis te betalen”, zegt hij.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.