Het voertuig reed vooruit vermoedelijk na een fout manoeuvre.
Volledig scherm
Het voertuig reed vooruit vermoedelijk na een fout manoeuvre. © Koen Baten

Voertuig schiet vooruit door afsluiting na fout manoeuvre van bejaarde man

MeldertIn de Nedermolenstraat in Meldert, bij Aalst, gebeurde dinsdagmiddag op de parking van café Marina een ongeval. Een oudere man en zijn vrouw zaten er in hun wagen toen ze plots vooruit schoten en door de afsluiting reden. De bestuurder kon nog net op tijd remmen, want anders was de wagen enkele meters diep in een gracht beland.

 1. Het leven van Kamiel Sergant (slot): “Steek je hand uit naar de mens tegenover je. Behandel hem als je vriend.”
  PREMIUM
  Aalst

  Het leven van Kamiel Sergant (slot): “Steek je hand uit naar de mens tegenover je. Behandel hem als je vriend.”

  Oilsjteneers, doeme voesj?!’ Met die woorden zette Kamiel Sergant elk jaar met de popverbranding de Grote Markt van Aalst in vuur en vlam. De keizer van het carnaval is niet meer, maar wat een mooi leven heeft hij gehad. Mooi, omwille van de weerbaarheid wanneer het minder ging en de compassie die hij toonde voor wie het minder goed had. Deze week blikken we terug op de 86 jaar dat Kamiel Sergant bij ons was. Vandaag: Mensen Helpen Mensen.
 2. 5 keer uit in de Vlaamse Ardennen en Denderstreek: van een ontiegelijk vroege boswandeling naar een trampolineparadijs of de kermis
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen/Denderstreek

  5 keer uit in de Vlaamse Ardennen en Dender­streek: van een ontiege­lijk vroege boswande­ling naar een trampoline­pa­ra­dijs of de kermis

  Het is niet al voetbal wat de klok slaat in het weekend van 12 en 13 juni: dankzij de goede coronacijfers mogen we ook weer naar de kermis en kan in Aalst het grootste trampolinepark van de Benelux de deuren openen. Of wordt het zondag een vroege boswandeling? Of een ontspannende shownamiddag in Mater? Of grappig toneel in Ename? Dit zijn onze tips voor een weekend met voor elk wat wils.