Vlaams Belang Aalst wil geen uitbreiding van de Kevser-moskee.
Volledig scherm
Vlaams Belang Aalst wil geen uitbreiding van de Kevser-moskee. © RLA

Vlaams Belang voert protest tegen uitbreiding van moskee in Aalst

AalstVlaams Belang Aalst protesteert tegen de uitbreiding van de Turkse Kevser-moskee in de Binnenstraat. “Net zoals de vele andere Vlaamse steden waar Vlaams Belang met succes actie voerde tegen de komst van een megamoskee, heeft ook Aalst geen nood aan zo'n megalomaan project”, stelt gemeenteraadslid Steve Herman (Vlaams Belang). 

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Ondernemersorganisatie Voka wil geen Forensisch Psychiatrisch Centrum op Gates of Siesegem: “Economische ambities zijn belangrijker voor Aalst”
  Aalst

  Onderne­mers­or­ga­ni­sa­tie Voka wil geen Forensisch Psychia­trisch Centrum op Gates of Siesegem: “Economi­sche ambities zijn belangrij­ker voor Aalst”

  De mogelijke inplanting van een Forensisch Psychiatrisch Centrum op het bedrijventerrein Siesegem of op de Gatessite zet kwaad bloed in ondernemerskringen. “Aalst zet haar economische ambities in de hoek”, zegt Jan Van Gyseghem, regiodirecteur Voka Aalst. “Indien er in Aalst objectief geen geschikte ruimte voor de inplanting van een FPC gevonden wordt, dient de stad af te zien van een kandidatuur.”