Steve Herman (VB)
Volledig scherm
Steve Herman (VB) © Swirko

Vlaams Belang: “Bereid om te praten over wisselmeerderheid voor meerjarenplanning”

Als de Aalsterse N-VA en Open Vld geen akkoord vinden met CD&V over de verdeling van de centen voor de periode 2020-2025, wil Vlaams Belang gerust depanneren. Dan zou er een wisselmeerderheid gevormd worden in de gemeenteraad waarbij VB de meerderheid steunt. “Weliswaar op voorwaarde dat wij met betrekking tot de meerjarenplanning rond tafel gevraagd worden en men rekening houdt met onze accenten”, zegt Steve Herman van Vlaams Belang.

1 reactie

 • Henri De Wilde

  2 jaar geleden
  Met Vlaams belang kan/mag er niet aan tafel gezeten worden!
 1. Het leven van Kamiel Sergant (deel 2), keizer voor eeuwig en drie dagen: “Hij zorgde voor de Oilsjterse dialectrevolutie”
  PREMIUM
  Aalst

  Het leven van Kamiel Sergant (deel 2), keizer voor eeuwig en drie dagen: “Hij zorgde voor de Oilsjterse dialectre­vo­lu­tie”

  Oilsjteneers, doeme voesj?!’ Met die woorden zette Kamiel Sergant elk jaar met de popverbranding de Grote Markt van Aalst in vuur en vlam. De keizer van het carnaval is niet meer, maar wat een mooi leven heeft hij gehad. Mooi, omwille van de weerbaarheid wanneer het minder ging en de compassie die hij toonde voor wie het minder goed had. Deze week blikken we terug op de 86 jaar dat Kamiel Sergant bij ons was. Vandaag: van carnavalist tot keizer.