Okapi Aalst
Volledig scherm
Okapi Aalst © BELGA

Virtuele fandag van Okapi Aalst op zondag 24 januari

AalstOp zondag 24 januari tussen 15 en 16 uur vindt de virtuele fandag van Okapi Aalst plaats. “Okapi Aalst trekt alle registers open om onze fans en in het verlengde alle Aalstenaars een leuk uur te bezorgen vanuit het Forum, de band aan te houden en de spelers naar de huiskamer te brengen”, zegt de club.

 1. L’Histoire 32 verlaat Aalst en begint opnieuw als ‘Atelier Gist’ in Goeferdinge: “Op 12 en 13 maart laatste takeaway”
  Aalst/Geraardsbergen

  L’Histoire 32 verlaat Aalst en begint opnieuw als ‘Atelier Gist’ in Goeferdin­ge: “Op 12 en 13 maart laatste takeaway”

  Laurence Menten en Jason Spinoy, die sinds 2015 Aalst naar een hoger culinair niveau kookten in restaurants L’Histoire 32 en Burnt, beginnen binnenkort te schrijven aan een nieuw verhaal. Niet meer in de Molenstraat in Aalst, maar in het Geraardbersge Goeferdinge, waar ze ‘Atelier Gist’ zullen openen eens corona het toelaat. Op 12 en 13 maart is er een laatste takeaway.
 2. Joke Devynck (Groen) wil kinderen veilig naar school met fietspool: “Als je in groep fietst, krijg je meer voorrang en aandacht van de meeste automobilisten”
  Aalst

  Joke Devynck (Groen) wil kinderen veilig naar school met fietspool: “Als je in groep fietst, krijg je meer voorrang en aandacht van de meeste automobi­lis­ten”

  “Kinderen houden van fietsen en kinderen houden nog meer van samen fietsen”, zo is te horen in het promofilmpje van Groen Aalst met actrice Joke Devynck in de hoofdrol. Groen pleit al jaren voor de invoering van een fietspool in Aalst - de schoolgaande jeugd samen op de fiets naar school - en wil er nu werk van maken.
 1. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt

 2. Aanhangwagen gaat overkop na slippartij
  Play

  Aanhangwa­gen gaat overkop na slippartij