Carnavalsaffiche Bjein Treizen
Volledig scherm
Carnavalsaffiche Bjein Treizen © Bram De Baere

Vierde druk op komst van ‘Marc Van Ranst-carnavalsaffiche’

AalstNa één dag waren opnieuw alle carnavalsaffiches van de Bjein Treizen en Willy Van Mossevelde de deur uit. Er komt gelukkig wel een vierde druk.

 1. De Loods gaat op zoek naar nieuwe teamleider: “Passie en kennis voor groenonderhoud zijn noodzakelijk, maar het sociale aspect is minstens even belangrijk”
  De Loods

  De Loods gaat op zoek naar nieuwe teamleider: “Passie en kennis voor groenonder­houd zijn noodzake­lijk, maar het sociale aspect is minstens even belangrijk”

  Een teamleider met een passie voor groenonderhoud, de nodige technische kennis op zak en bovendien sociaalvaardig. Maatwerkbedrijf De Loods zoekt er alvast eentje om zijn team te versterken en zo kwetsbare mensen te helpen hun plek in de maatschappij opnieuw te veroveren. Jouw taken? Een team van zes leiden, zelf ook de handen uit de mouwen willen steken en jouw passie en kennis overdragen.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Medische primeur in Lier: Heilig Hartziekenhuis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugoperaties
  Play

  Medische primeur in Lier: Heilig Hartzieken­huis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugopera­ties

 2. Man gooit gigantische alligator de lucht in
  Play

  Man gooit giganti­sche alligator de lucht in