Logo Dender vzw en Eerstelijnszone Dender lanceren ‘verteltassen’ om kwetsbare doelgroepen te informeren over COVID-19-vaccinatie.
Volledig scherm
Logo Dender vzw en Eerstelijnszone Dender lanceren ‘verteltassen’ om kwetsbare doelgroepen te informeren over COVID-19-vaccinatie. © Logo Dender

‘Verteltassen’ informeren kwetsbare doelgroepen over coronavaccinatie

AalstLogo Dender vzw ontwikkelde in samenwerking met Eerstelijnszones Dender, Dender-Zuid en Regio Aalst een nieuwe methode om moeilijk te bereiken doelgroepen te informeren over en te motiveren tot vaccinatie tegen het coronavirus.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. ASZ Aalst opent splinternieuwe polikliniek: “Aantal patiënten in stijgende lijn, en dus was uitbreiding aan de orde”
  Aalst

  ASZ Aalst opent splinter­nieu­we polikli­niek: “Aantal patiënten in stijgende lijn, en dus was uitbrei­ding aan de orde”

  ASZ-patiënten zijn welkom op de gloednieuwe polikliniek van de diensten Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) en Neus-, Keel- en Oorziekten (NKO), route F op campus Aalst. “De wachtruimte is behoorlijk uitgebreid en de behandel- en spreekkamers zijn in een modern jasje gestoken. Deze nieuwe polikliniek is uitgerust volgens de meest actuele standaarden en modernste technieken om de hoogste kwaliteit aan de patiënt te kunnen bieden”, zegt het ziekenhuis van Aalst.
 1. Verkiezing prins carnaval Aalst de komende jaren op de Grote Markt van Aalst: “In oktober, voor een mogelijke coronapiek”
  PREMIUM
  Aalst

  Verkiezing prins carnaval Aalst de komende jaren op de Grote Markt van Aalst: “In oktober, voor een mogelijke coronapiek”

  De verkiezing van de nieuwe prins carnaval van Aalst vindt de komende jaren op de Grote Markt plaats. Na de afbraak van de Florahallen zocht de stad een nieuwe locatie, maar het wordt dus geen verkiezing in een tent op de Keizershalparking. Het event zal ook veel vroeger dan anders plaatsvinden, in oktober al, om een mogelijke coronapiek voor te zijn.