ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Verschillende bewoners uit Aalst opgelicht via internet

De Aalsterse politie heeft dit weekend verschillende meldingen gekregen van oplichting via het internet. In totaal werden vier klachten ingediend bij de politie. Hoe de oplichters te werk gingen is niet duidelijk. De slachtoffers hebben telkens een financieel nadeel geleden. 

0 reacties

 1. (ON)VEILIGHEID in Aalst deel 4: “Onveiligheidsgevoel is ook hoog in Denderleeuw en Ninove. Er wordt te veel gepolariseerd aan de Dender”
  PREMIUM
  Aalst

  (ON)VEILIGHEID in Aalst deel 4: “Onveilig­heids­ge­voel is ook hoog in Dender­leeuw en Ninove. Er wordt te veel gepolari­seerd aan de Dender”

  Yunus, Lukas, Bart, Kyano... De lijst met slachtoffers van zinloos geweld in Aalst lijkt de laatste maanden in sneltempo langer te worden. Het onveiligheidsgevoel zat volgens de laatste Stadsmonitor al niet goed. 16 procent van de Aalstenaars voelt zich onveilig in zijn eigen stad en de recente reeks gewelddadige incidenten zal dat zeker niet gunstig beïnvloeden. Deze week bekijken we wat er aan de hand is in de stad van burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) en hoe het verder moet? Vandaag: Hoe verhoudt Aalst zich tot andere steden en gemeenten?
 2. Zo VeloVeilig is Aalst: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  aalst

  Zo VeloVeilig is Aalst: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Aalst hebben 359 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.