Ohne in Gent.
Volledig scherm
Ohne in Gent. © Wannes Nimmegeers

Verpakkingsarme winkel Ohne opent op 8 november

Op 8 november opent de nieuwe Ohne-winkel in de Stationsstraat 3 in Aalst. Ohne staat voor verpakkingsarm, lokaal en bio. Je kan er terecht voor voeding, drank, verzorgingsproducten, huishoudelijke producten en gebruiksgoederen.

0 reacties

 1. Elk jaar minder criminele feiten, toch was het onveiligheidsgevoel nooit groter: “Een Aalstenaar kan moeilijk om met de verkleuring van de stad”
  Aalst

  Elk jaar minder criminele feiten, toch was het onveilig­heids­ge­voel nooit groter: “Een Aalstenaar kan moeilijk om met de verkleu­ring van de stad”

  Multiculturaliteit is niet gelijk aan multicriminaliteit in Aalst. Uit de statistieken van de Stadsmonitor van de Vlaamse overheid blijkt dat 24% van de bevolking van buitenlandse afkomst is, maar het aantal criminele feiten daalt jaarlijks. En toch voelde de Aalstenaars zich nooit onveiliger. “Een Aalstenaar kan moeilijk om met de verkleuring van zijn stad.”
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 3. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.