De Gentsesteenweg in Aalst.
Volledig scherm
PREMIUM
De Gentsesteenweg in Aalst. © RLA

Verkeer probeert via Gentsesteenweg megafile op E40 te omzeilen: “Dat belooft voor de start van de schoolperiode”

AalstDe jongste dagen beleeft Aalst een dagelijks verkeersinfarct ter hoogte van de Gentsesteenweg en de tunnels van de Boudewijnlaan. Autobestuurders die de file door de werken op de E40 proberen te omzeilen, proberen via de gewestwegen in Aalst naar de oprit van Erpe-Mere te rijden. De echt lange files moeten wellicht nog komen, want binnen twee weken gaan de scholen weer open.

 1. RESTOTIP. Elwin’s Pancakes: “Een Bretoense galette is niet zomaar een pannenkoekje, maar een volwaardige lunch”
  PREMIUM
  Aalst

  RESTOTIP. Elwin’s Pancakes: “Een Bretoense galette is niet zomaar een pannenkoek­je, maar een volwaardi­ge lunch”

  De nieuwe publiekslieveling van Aalst heet ‘Elwin’s Pancakes’ en opende deze zomer in de Korte Zoutstraat. Je kan er niet alleen american pancakes bestellen, maar ontdekt er ook hoe lekker de Bretoense galetten kunnen zijn. Hier krijg je veel meer dan een pannenkoekje met suiker, het is een volwaardige culinair verantwoorde lunch. Meer restotips uit de Denderstreek en Vlaamse Ardennen vind je hier.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.